Ako predať smart hodinky alebo fitness náramok?

Okrem mobilných telefónov a tabletov u nás môžete odpredať aj smart hodinky alebo fitness náramok. Podmienkou je, že musia byť nové a nesmú byť používané. Musia byť v 100-percentnom vizuálnom aj technickom stave.

 

Smart hodinky alebo fitness náramok musia byť zabalené v originálnej krabici, ktorá môže byť otvorená z dôvodu kontroly. Musia mať nalepené všetky pôvodné výrobné fólie. V balení sa musí nachádzať originálne nerozbalené príslušenstvo. K zariadeniu musíte doložiť aj záručný list alebo doklad o kúpe, od ktorej neubehli viac ako 2 mesiace.

 

Ak vaše hodinky alebo náramok spĺňajú všetky tieto podmienky, môžete ich u nás predať. Na stránke vykup-telefonov.sk nájdite značku a presný model svojho zariadenia. Zobrazí sa vám výkupná cena. Keďže môžete predať len nové zariadenie, výkupná cena je len jedna a nie je možné ju zmeniť ani navýšiť. Ak sa vaše smart hodinky na stránke nenachádzajú, môžete kontaktovať nášho servisného technika, ktorý to preverí v našom systéme a prezradí vám, či dané zariadenie vykúpiť môžeme alebo nie.

 

Ak s danou výkupnou cenou súhlasíte, máte dve možnosti, ako predaj zariadenia zrealizovať. Môžete ho poslať napríklad z pohodlia domova. Na stránke vykup-telefonov.sk máte po zadaní modelu vášho zariadenia a zobrazení výkupnej ceny možnosť zakliknúť “Pošlem kuriérom”. Skontrolujte si údaje o svojich smart hodinkách alebo fitness náramku a vyplňte všetky osobné údaje spolu s číslom účtu, na ktorý chcete sumu vyplatiť. Vyberte si tiež dátum, kedy môže kuriér dané zariadenie vyzdvihnúť. Vyberte si dátum, kedy na adrese budete dostupný. Poštovné a náklady na dopravu hradíme my, vy nebudete musieť zaplatiť nič navyše.

 

Do e-mailu vám následne príde formulár, ktorý je potrebné stiahnuť a vytlačiť. Spolu so zariadením ho starostlivo zabaľte. Určite nechcete, aby sa hodinky pri preprave poškodili. Použite bublinkovú obálku alebo krabicu s výplňou. V deň, ktorý ste si zvolili, vás bude kontaktovať kuriér, ktorý balík od vás prevezme. Na ďalší pracovný deň dorazí k nám na centrálu, kde ho skontroluje technik. Ak bude všetko v poriadku, výkupnú cenu vám pošleme bankovým prevodom do 3 pracovných dní. Kuriér vám peniaze nevyplatí, prídu vám až na účet.

Druhou možnosťou je navštíviť ktorúkoľvek z viac ako 50 predajní Mobilonline po celom Slovensku. Predajca vaše hodinky skontroluje a spíše s vami kúpnu zmluvu. Podmienkou je, že musíte mať viac ako 18 rokov, a teda musíte byť spôsobilý na právne účely. Budete sa musieť preukázať dokladom totožnosti (občiansky preukaz alebo pas). Po podpísaní zmluvy dostanete peniaze vyplatené v hotovosti.

 

Ak máte akékoľvek otázky ohľadom výkupu smart hodiniek alebo fitness náramkov, pokojne kontaktujte nášho servisného technika telefonicky alebo e-mailom.

Uložiť odkaz do záložiek.